ΤΡΟΠΟΙ & ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παραλαβή από το Κατάστημα
μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημα μας, εν ώρα λειτουργίας, χωρίς επιπλέον χρέωση.

Μέσω Courier
Χρέωση Courier: 3,50 € ανά Παραγγελία έως 3 κιλά βάρος (βάρη άνω των 3 κιλών επιβαρύνονται με 1,35 € ανά κιλό) και 2,00 € ανά Παραγγελία με Αντικαταβολή.
Η επιχείρηση μας παρέχει δωρεάν έξοδα αποστολής με ελάχιστη παραγγελία άνω των 29,00 € για την πόλη της Κατερίνης. (η χρέωση της αντικαταβολής ισχύει μόνο για τον τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή.)

Μεταφορική Εταιρεία
προϊόντα τα οποία ξεπερνούν σε πραγματικό ή ογκομετρικό βάρος τα 5 κιλά αποστέλλονται αποκλειστικά με Box now ή μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννοήσεως.

Χρόνοι Παράδοσης
A) Για αποστολές διαθέσιμων προϊόντων στην Κατερίνη ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Β) Για αποστολές διαθέσιμων προϊόντων στην υπόλοιπη Ελλάδα ο χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Παραλαβή Προϊόντων
Κατά την παραλαβή των προϊόντων παρακαλούμε όπως ελέγξετε την ακεραιότητα των προϊόντων τη στιγμή που τα παραλαμβάνετε και εν συνεχεία υπογράψτε το σχετικό έγγραφο παραλαβής. Η υπογραφή σας στο έντυπο παραλαβής συνεπάγεται ότι το προϊόν έφτασε στον χώρο σας χωρίς φθορά.

Σε περίπτωση μη παραλαβής του προϊόντος (και εφόσον έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών στο τηλέφωνο 2351077045 ή μέσω email στο info@kialasiatrika.gr.

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.