Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία ΚΙΑΛΑΣ ΙΑΤΡΙΚΑ δραστηριοποιείται στο χώρο της υγείας από το 2000 έως και σήμερα. Μέσα σ’ αυτά τα χρόνια έχουμε εξειδικευτεί στην παροχή ιατρικού οξυγόνου σε ασθενείς κατ’ οικον, στον εφοδιασμό επαγγελματικών χώρων υγείας με ιατρικό και παραϊατρικό αναλώσιμο εξοπλισμό, στην λιανική πώληση ειδών καθημερινής υγιεινής και φροντίδας αλλά και ορθοπεδικών ειδών. Οι συνεργασίες μας αφορούν κυρίως ιδιωτικά ιατρεία, κέντρα αισθητικής και φυσικοθεραπευτήρια.

Η εταιρεία μας βρίσκεται επί της περιφερειακής οδού Κατερίνης-Λιμένα – Λιτόχωρου και συγκεκριμένα επί της οδού Τ. Τερζοπούλου 115 στην Κατερίνη. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε όλα όσα χρειάζεστε στο σπίτι ή στο ιατρείο.

Το εργατικό μας δυναμικό αποτελείται από εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό που είναι σε θέση να αντιμετωπίσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες και καταστάσεις.

Για να διασφαλιστεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, δύο οχήματα της εταιρείας διανέμουν καθημερινά τα εμπορεύματα σε όλη την περιοχή.

Η προσθήκη ακόμα πιο εξειδικευμένων προϊόντων στον τομέα της υγείας είναι στα άμεσα σχέδιά μας, κυρίως για τη διευκόλυνση των καταναλωτών.

Πιστοποιήσεις

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην ορθή διακίνηση των ιατροτεχνολογικών προϊόντων και έχουμε πιστοποιηθεί από τον κοινοποιημένο οργανισμό HTCert (αριθμός αναγνώρισης 2803)σύμφωνα με την οδηγία 93/42/ΕΟΚ, βλέπε πιστοποιητικό HTCert, Υπουργική Απόφαση ΔΥ8Δ/Γ.Π. ΟΙΚ/1348/2004. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων μας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα πιστοποίησης και λειτουργίας.

Τα παραπάνω στοιχεία και η μέχρι τώρα πορεία μας, αποτελούν ισχυρή απόδειξη ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια φιλοσοφία και στο μέλλον και ότι η εταιρεία ΚΙΑΛΑΣ ΙΑΤΡΙΚΑ θα είναι ένας από τους πιο αξιόπιστους διανομείς ιατρικού εξοπλισμού.